lördag 2 juni 2012

Tyvärr bloggpaus nu..

Hej! Vi har tyvärr tagit beslutet att ta en bloggpaus fram till sista veckorna i augusti. Men det är inte säkert att bloggpausen slutar då eller om vi redan har börjat blogga innan dess. Vi tror bara ungefär, inget säkert som vi kan säga i nu läget. Detta är för att vi har vi har mycket på andra håll just nu och på sommarlovet så kommer båda vi två vara borta en hel del och därför inte kunna ha tillgång till internet (att blogga alltså).

Men ni kan fortfarande hålla kontakten med oss genom att skriva på Kik till Filippa, eller maila till vår mail, även följa våra andra egna bloggar. Allt sånt hittar ni längst ner i detta inlägget :)!

Vi, Filippa och Ellen, kommer att göra inlägg då vi har tid under hela bloggpausen, kanske 1 inlägg på en veckan, mer eller mindre, helt varierande.

Men därimot behöver ni inte bli ledsna för vi kommer att presentera vinnaren i Veckans ekipage imorgon eller nästa vecka! :) Så ni har fortfarande chans att vinna.


Instagrams
Filippa - juniiflickan
Ellen - februariflickan
Filippas fanclub för alla som är födda i juni - June_FanClub
Ellens fanpage för alla som är Onedirection fan - carrotcrew
Ellen & Filippas fanpage för sångaren Cher Lloyd - CherLloydsfans

Våra egna bloggar

Kik och mail
Filippas - fidelippan@live.se
Vår tillsammans - sunshineponys@hotmail.se

Filippas kik - filippuz.99

Tack för vårt bloggande denna vårterminen och vi hoppas ni kollar här lite då och då! Vi vill ju inte mista er bästa läsarna i världen ♥ Vi kommer tillbaka någon gång i höst! Puss & kram från oss, Ellen & Filippa på Sunshineponys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar