måndag 12 mars 2012

Två super tjejer i PA3

Jag måste verkligen berömma Tilda Sjölinder och Nellie Berntsson! Det är två toppen tjejer som bloggar flera inlägg per dag och har medverkat i Ponny Akuten 3.
Nellie Berntsson, 11 år
...en tjej som är tuff och hästtokig. Hon är bara 11 år och superkändis inom hästvärlden, även utanför, tycker vi. Skriver om allt från sina hästar till vardagen i hennes blogg. Den hittar ni Här! Älskar sina fans gör hon och  har bloggträffar på olika ställen i landet om du är ett stort fan av henne! :) I tidningen Glitter så kan ni hitta en två-sidig intervju med bilder och annat! Jag tycker ni kan köpa en Glitter tidning och läsa om Nellie där. Nr 2 av 2012 är det ni ska köpa i så fall :)


Tilda Sjölinder, 16 år
...bloggar på goldenhorses.blogg.se med en kompis. Sin egna blogg är mindre aktiv! Tilda bjuder alltid på massor av text och bilder i sina inlägg och är väldigt aktiv inom bloggen med sin kompis. Har kommit långt i utvecklingen med sin häst sen ponnyakuten 3 och snart finns dem på tävlingsbanorna också ! En snäll och lugn  tjej som jag verkligen rekommenderar att ni läser i hennes blogg! Jätte bra! :D


Mvh //Filippa M. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar